fridainnz.blogg.se

Nu är det jul har i vårt hus!

Publicerad 2012-12-04 05:22:57 i Allmänt,

Plastgranen är uppe och självaste tomtefar sitter och myser i fåtöljen!
Skumt med plasgran, mysigt att den är uppe redan.
Saknar dock advent ljusen, alla andra ljusstakar och är avundsjuk på snön där hemma! Men denna veckan blir det pepperkaksbak! Hoppas att Veronica köper grejerna idag så kan vi göra lite imorgon, mys.
 
Hoppas att ni har det bra där borta i kylan!

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2012-12-04 15:16:12

Ligger paketen också redan framme??
Kram mamma

Svar: Jajamän det gör de! Fast man får inte kolla på namnen, så man får inte veta vem de är till. ;) Tomten är här tidigt på andra sidan jorden, måste väl hinna med alla innan Sverige! ;) Kramar!
Frida Andersson

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-12-04 22:38:07

Hej lilla Frida det känns som du trivs rätt bra på andra sida jordklotet,för oss här hemma är vi ganska lungna vad det gäller Dig. Här i den stora metropolen Idala har vi fått en tidig vinter med c:a 10 cm snö och runt -10 grader på natten, men det är ok för vi har haft en höst med mycket rengn och rusk ( vad fan är rusk) MorMor, Ulle och Linda har i kväll varit och kollat Ida, hennes klass har haft en dansuppvisning i Bua skolan, MorMor tykte att dom var jätteduktiga.( Vad annars)Ps. Jakten går inte nåt vidare, du kan väl tycka synd om mig för det är ingen annan som gör det. Jätte många kramar från Morfar och Mormor,vi väntar på att få träffa Dig ha det så himla gött.

Svar: Hej gamla morfar! Jadå jag trivs bra! Vädret hade kunnat vara bättre dock, bara en massa regn för tillfället, så är riktigt avis på er som har snö och kallt! Kommer inte bli någon riktig jul utan det.. Haha, måste hända mycket i den stora metropolen, haha! Hörde om dansuppvisningen, lät mysigt! Hur kommer det sig att inte du gick? Var du hemma och sörjde den dåliga jakten? ;) Jag kan väl tycka synd om dig, gör ingen annan det får jag väl offra mig! Haha, massa kramar till er båda! Hoppas att ni har det jätte bra där i snön!
Frida Andersson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frida Andersson

Hej hej hej hej! Hej! Jag är en 19-årig tjej från Sverige som vanligtvis bor i lilla Frillesås, men för tillfället befinner jag mig i Auckland, Nya Zeeland. Här skriver jag om min vardag som Au pair då jag tar hand om två pojkar på 3 och 5 år, och allmänt om hur det är att leva på andra sidan jorden! Enjoy.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela