fridainnz.blogg.se

BIIIIIIIIL!

Publicerad 2013-02-26 01:28:40 i Allmänt,

Nu har vi en bil!!! Eller ikvall, ska aka och kopa den da! AAAAA!
En jatte sot mini liten bla Ford med lika manga ar som mig pa nacken, perfekt for oss!
Sa nu borjar roadtrippen pa torsdag, imorgon blir sista dagen har i Melbourne. Kanns lite sorgligt, har ju varit har ett tag nu och det ar verkligen en underbar stad. Men nu blir det nya upptackter och det kanns sa himla bra!
Sa det blir forst Great Ocean Road, sen drar vi oss uppat mot Canberra och Sydney.
 
Och sa har jag biljett hem nu med, den 10:e Juli ar jag i Goteborg igen! Och den 20:e Juni (tror jag, hehe) kommer varldens basta familj vara i Auckland for att resa med mig!!
Ser fram emot det sa mycket, inte for att jag inte gillar att vara har, men att komma hem ska bli sa roligt!
 
Nu tar mitt internet slut strax, det var allt jag hade pa hjartat, ha det bra mina fina!

Resa vidare

Publicerad 2013-02-19 00:56:12 i Allmänt,

Det funka inte riktigt med jobbet, sa nu blir det att vi reser vidare pa tisdag!
Ska bli rätt sa skönt faktiskt, har sett det mesta av Melbourne och ska bli roligt att se nya platser, men kommer sakna Parlour faktiskt...
 
Sa stannar en vecka till, jobbar lite, kollar det sista här, och sen blir det att hyra bil, se Great Ocean Road, aka uppat mot Canberra och sen Sydney. Sen ska vi leta lite efter farm jobb, tror att det är enklare än att dela ut CV:n överallt, samt att man jobbar mycket och inte kan spendera pengar pa nagot mitt ute i landet, alltsa sparar man en massa. Sa det ska nog bli bra!
 
Idag ska vi da kolla pa bilar att hyra, ringa de pa jobbet och säga att vi aker snart, och börja planera lite!
 
Pussen

Peace

Publicerad 2013-02-18 02:20:47 i Allmänt,

Nu var det riktigt langesen jag skrev senast, meeen beror ju som sagt pa hostel utan gratis internet... Just nu sitter jag pa biblioteket som har gratis internet sa det ar ju inte fel!
 
Uppdatering:

Vart hostel dar vi bor nu har vi fatt massa bett/utslag fran sa vi ska flytta fran det ikvall redan, kollar pa nya nu.
Vi letar ocksa efter en lagenhet.
Vi har fatt annu ett jobb dar vi ska kunna jobba heltid, restaurangen oppnar i denna veckan.
Loser det sig inte med lagenhet kanske vi lamnar Melbourne snart, vi far se. Jag tror jag vill stanna har och jobba, men Merle vill nog aka vidare om det blir sa. Sa vi far se hur det blir!
Om det loser sig med laganhet sa stannar vi en manad till.
 
De senast dagarna har vi jobbat en del, stannat pa det daliga hosellet som aven ar varmt som en bastu, gatt runt pa stan, vart pa stranden, gatt ut och sett Macklemore!
Han var sa otroligt grym och det var sa kul sa det var heeelt galet! Basta konserten jag vart pa!!! Det var fucking awesome! Vet ni ej vem han ar har ni nog hort "Trift shop" i alla fall, spelas mycket pa radion har nera och i Nya Zealand.
 
Nu ska vi leta lagenhet, wish me luck!
 
 
 

Bra fredag kväll!

Publicerad 2013-02-09 06:35:41 i Allmänt,

Hoppas att ni hade en lika bra fredag kväll som mig, för hall i hatten, detta gjorde jag:
 
Jobbade, fick ga tidigt, köpte vin pa vägen hem.
Gick hela vägen (typ 30 min) för att sparvagnarna inte passade, da hade finaste Merle köpt Ben & Jerry till mig som tröst! Sa sjukt gott, har velat ha den sa länge!
 
Sjukt mysigt!
Sa vi satt ute pa verandan med tända ljus (det luktar gott Pontus, tack!), Ben and Jerry glass samt vin som vi drack ur skalar.
Sen blev det utgang i centrum. Men visste inte riktigt var vi skulle ga och ville inte betala massa inträde överallt, sa vi spenderade nog mest tid med att ga runt pa gatorna och öva pa att vissla med tva fingrar, som vi snart kan. Övning ger färdighet.
 
Och sa vill den inte vrida pa sig. Men men, sa här vackra var vi!
 
Idag har jag slappat vid playan en stund, sen har vi ätit och snart blir det jobb.
 
Peace.

Hej

Publicerad 2013-02-07 12:23:32 i Allmänt,

Här har vi hängt idag solat och badat. Har varit rätt varmt idag och igar, 35-37 grader ungefär, rätt stor skillnad mot Sverige om jag inte misstar mig.
 
Annars i mitt liv sa händer det inte jätte mycket. Jag och Merle är lite trötta pa situationen här, bada har tva jobb men vi har inte tillräckligt med timmar för att spara till senare resor. Har ett jobb alternativ till som kan funka, kommer veta mer om det efter helgen, funkar inte det sa blir det att börja resa och kolla efter farm jobb nagonstans. Blir lite rastlösa utan jobb, och utan bil sa vi kan inte aka vart som helst och kolla runt sa himla mycket, det är nagot begränsat,
Sa vi far se hur länge vi kommer vara i Melbourne!
 
Just nu är det bara lite segt med allt, pengar pengar pengar, vi maste boka nytt hostel och sa snart, hela jobb situationen, och bla bla bla.
Men vi vet mer snart, sa vi kommer planera efter det!
 
Just nu är jag lite uttrakad för Merle jobbar och inte jag, sa för tillfället har jag inget att göra. Hann med Skype med Linn dock, inte fel, och har kollat lite pa utbildningar till hösten, kanske ska bli sjökapten? Vem vet.
 
Är ju lite dalig med bilder just nu, och uppdatering överlag, men här kommer lite bilder (har inte tagit sa manga dock):
Fin grafitti pa Gertrude street,
 
Den tyska datan vill inte samarbeta och vända pa bilderna, och internet vill inte ladda upp de. Tar det som ett tecken pa att tva bilder räcker. Enough is enough.
 
Hoppas att allt är finemang, vi höres!
 
Pussen
 

Förkyyyyyyyld host host host host

Publicerad 2013-02-05 08:45:29 i Allmänt,

Min näsa jobbar just nu för fullt med att förvandla mig till Rudolf... USCH!

I söndags hamnade vi i sängen, haha, men det var skönt. Igar sa hamnade vi pa en gata i stan som skulle vara väldigt mysig, var helt okej men har sett bättre. Sen gjorde vi pizza och kollade pa film, mmmm.
Idag hamnade pa stranden där vi slappade,  vilket vi även gör just nu pa vart hostel.
 
Imorgon ska jag jobba igen.
 
Väldigt snabb update.
 
Puss.

Lite allmänt

Publicerad 2013-02-03 10:17:33 i Allmänt,

Ledsen för den daliga uppdateringen, har begränsat med internet här och ska jag vara ärlig händer det inte jätte mycket. Vi jobbar och tjänar lite pengar. Jobbar bara kvällar hitills, vilket jag börjar tröttna pa, men det är ju bara att bita ihop! Haller väl pa med detta i nagra veckor till sen blir det iväg igen.
Vi gjorde ett försök att ga ut igar kväll, men jag jobbade och var inte hemma innan 1, sa vi var trötta bada tva, det var för sent och alla andra var väldigt mycket fullare än oss.
 
Ska göra ett försök igen ikväll, de ska ut fran den grekiska restaurangen för Carlos fyller ar, sa kanske gar ut med de. Eller sa kanske vi hamnar pa en gay bar med en av Merles jobb kompisar, haha.
Eller sa hamnar vi i sängen.
Vi far se hur det blir helt enkelt!
 
Har tva lediga dagar nu, ska bli sa himla sköööönt!!!
 
Masssssa pusssssar!

Om

Min profilbild

Frida Andersson

Hej hej hej hej! Hej! Jag är en 19-årig tjej från Sverige som vanligtvis bor i lilla Frillesås, men för tillfället befinner jag mig i Auckland, Nya Zeeland. Här skriver jag om min vardag som Au pair då jag tar hand om två pojkar på 3 och 5 år, och allmänt om hur det är att leva på andra sidan jorden! Enjoy.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela